Operator Serv

automatizari pneumatice - Operator Serv Prahova

Despre noi

Despre noi

  OPERATOR SERV srl a fost infiintata in 1996 de o echipa cu experienta de mai bine de 10 ani in activitati de service si mentenanta in domeniul automatizarilor industriale.

  In 1997 devenim importator si distribuitor exclusiv pentru Romania al componentelor pneumatice pentru automatizari industriale Hoerbiger-ORIGA Pneumatik GmbH, in prezent Parker-ORIGA Pneumatik GmbH - ca urmare a integrarii acesteia in concernul multinational Parker Hannifin.

  Dupa un an, in 1998 completam gama de produse furnizate prin distributia de elemente de conectica de joasa presiune Legris si retele de aer comprimat Transair.

  Din 2002, oferim clientilor nostri racorduri Legris hidraulice pentru teava calibrata cu inele cu 1 sau 2 taieturi, sau inele DiNova cu trei taieturi, etansare teflon si stop mecanic.

  Procesul de integrare in grupul Parker Hannifin al brandurilor ORIGA, Legris si Transair inceput in octombrie 2008 a adus pentru Operator Serv un plus in relatiile cu furnizorul extern si o diversificare a ofertei noastre pentru clienti.

  Astfel din acest an, 2009, adaugam in paleta produselor furnizate in Romania, alaturi de produsele Parker-Origa, conectica Parker-Legris, si retelele de aer Parker-Transair, intreaga gama de componente pneumatice Parker Hannifin (elemente de vacuum, motoare pneumatice,  actionari rotative, unghiulare, graifere pneumatice, distribuitoare MODUFLEX, unitati de preparare aer comprimat).

Gama de produse furnizate:

Domeniile de utilizare a produselor:

- industria constructoare de masini;
- industria automobilelor;
- industria usoara (textila, incaltaminte, alimentara);
- industria lemnului;
- industria farmaceutica, tehnico-sanitara;
- tehnologia sudurii;
- in orice domeniu necesita instalatii de automatizare pentru manipulare, ambalare, impachetare precum si diverse alte miscari de automatizare.

  Preocuparea noastra principala este imbunatatirea permanenta a serviciilor pe care le oferim, cu scopul de a raspunde exigentelor unei piete aflata in continua dezvoltare si modernizare.

  Suntem tot timpul la dispozitia clientilor nostri, clienti pe care ii consideram cel mai de pret capital si putem afirma, cu toata responsabilitatea, ca suntem capabili sa furnizam solutiile cele mai noi si mai performante.

   

 

https://www.youtube.com/watch?v=2W4G8SBbe14