OPERATOR SERV a fost infiintata in 1996 de o echipa cu experienta de mai bine de 10 ani in activitati de service si mentenanta in domeniul automatizarilor industriale.

  In 1997 devenim importator si distribuitor exclusiv pentru Romania al componentelor pneumatice pentru automatizari industriale Hoerbiger-ORIGA Pneumatik GmbH, in prezent Parker-ORIGA Pneumatik GmbH - ca urmare a integrarii acesteia in concernul multinational Parker Hannifin.

  Dupa un an, in 1998 completam gama de produse furnizate prin distributia de elemente de conectica de joasa presiune Legris si retele de aer comprimat Transair.

  Din 2002, oferim clientilor nostri racorduri Legris hidraulice pentru teava calibrata cu inele cu 1 sau 2 taieturi, sau inele DiNova cu trei taieturi, etansare teflon si stop mecanic.

  Procesul de integrare in grupul Parker Hannifin al brandu-rilor ORIGA, Legris si Transair inceput in octombrie 2008 a adus pentru Operator Serv un plus in relatiile cu furnizorul extern si o diversificare a ofertei noastre pentru clienti.

  Astfel din acest an, 2009, adaugam in paleta produselor furnizate in Romania, alaturi de produsele Parker-Origa, conectica Parker-Legris, si retelele de aer Parker-Transair, intreaga gama de componente pneumatice Parker Hannifin (elemente de vacuum, motoare pneumatice,  actionari rotative, unghiulare, graifere pneumatice, distribuitoare MODUFLEX, unitati de preparare aer comprimat).

Gama de produse furnizate:

- Cilindri pneumatici fara tija
- Cilindri pneumatici cu tija
- Distribuitoare pneumatice
- Preparare aer comprimat
- Unitati de deplasare liniara cu actionare electrica
- Ghidaje liniare
- Amortizoare de soc
- Accesorii
- Graifere pneumatice
- Elemente de vacuum
- Actionari pneumatice rotative
- Racorduri de joasa presiune, tuburi, furtunuri
- Racorduri hidraulice de inalta presiune
- Retele de aer comprimat, vacuum, apa industriala

Domeniile de utilizare a produselor:

- industria constructoare de masini;
- industria automobilelor;
- industria usoara (textila, incaltaminte, alimentara);
- industria lemnului;
- industria farmaceutica, tehnico-sanitara;
- tehnologia sudurii;
- in orice domeniu necesita instalatii de automatizare pentru manipulare, ambalare, impachetare precum si diverse alte miscari de automatizare.

  Preocuparea noastra principala este imbunatatirea permanenta a serviciilor pe care le oferim, cu scopul de a raspunde exigentelor unei piete aflata in continua dezvoltare si modernizare.

  Suntem tot timpul la dispozitia clientilor nostri, clienti pe care ii consideram cel mai de pret capital si putem afirma, cu toata responsabilitatea, ca suntem capabili sa furnizam solutiile cele mai noi si mai performante.

                                                                                                                                           firma de top

 

 • Parker - Origa
 • Parker - Legris
 • Parker - Legris transair

 

   NEWS

 • ANIVERSAM 25 DE ANI!

    Aniversam 25 de ani de activitate, perseverenta, experienta si seriozitate in promovarea de produse si solutii de calitate in domeniul ...
  detalii
 • Cilindri P1F diametre mari

      Seria de cilindri P1F este completata din acest an cu cilindri de diametre mari in variantele P1F-T si P1F-N cu urmatoarele caracterisitici ...
  detalii
 • Cilindri pneumatici seria P1F

            Noua serie de cilindri P1F, lansata de Parker in primavara acestui an, ofera posibilitati de ...
  detalii
 • TRANSAIR - catalog 2017

    Noul catalog TRANSAIR este acum disponibil pe pagina noastra web in format pdf.  In continutul acestuia gasiti gama ...
  detalii

 

© 2021 Operator Serv. Toate drepturile sunt rezervate. Created by Pyramid Soft